Avainasiakkuus

LIITTYMINEN

Liittyminen Avainasiakkaaksi on maksutonta. Voit valita joko perinteisen muovisen Avainasiakaskortin tai mobiilikortin. Jos et halua korttia ollenkaan, voit yhtä hyvin käyttää kela-korttiasi tai ajokorttiasi.

OSTOHYVITYKSET

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat kertymäsi mu­kaisen alennuksen suoraan kassalla kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka ei­vät ole lääkkeitä. Nämä tuotteet on merkitty hyllyyn keltaisella hintatarralla. (Lääkkeiden hintatarrat ovat valkoisia). Näitä ovat kosmetiikka, perusvoiteet, useat vitamiinit ja kalaöljyt, suunhoitotuotteet, haavanhoitotuotteet ja paljon muuta. Ostohyvitysalennuksen saat omasta Avainapteekistasi.

AVAINASIAKASTARJOUKSET

Kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset ovat jatkuvasti käytettävissäsi. Saat laatutuotteita edulliseen avainhintaan. Katso nämä tuotteet sivulta Tarjoukset. Nämä alennukset saat kaikista Suomen Avanapteekeista. Toimipisteitä on yli 100 ympäri Suomea. Tämä on hyvä muistaa lomilla ja matkojen aikana.

UUTISKIRJE

Avainasiakkaana sinulla on mahdollisuus saada sähköpostiin uutiskirje, jossa kerrotaan mielenkiintoisista, terveyteen liittyvistä, ajankohtaisista asioista.

TARJOUKSET MYÖS ÄLYPUHELIMEEN

Saat halutessasi suoraan älypuhelimeesi tiedot voimassaolevista tarjouksista ja paikallista tapahtumista. Ruksaa liittymislomakkeessa kohta: "minulle saa lähettää Avainasiakkuuteen liittyviä viestejä ja asiakaspostia, myös sähköpostilla tai tekstiviestillä".

YHTEISVAIKUTUSTEN SEURANTA

Allekirjoittamalla Avainasiakashakemuksen, annat luvan siihen, että apteekki saa säilyttää ostotietojasi yli 13 kuukautta. Tämä mahdollistaa haitallisten yhteisvaikutusten poissulkemisen pitemmällä aikavälillä. Mainitse aina itsehoitolääkkeitä, luontaistuotteita ja ravintolisiä ostaessasi käytössäsi olevat lääkärin määräämät lääkkeet. Näin voimme varmistaa, että kaikki käyttämäsi lääkkeet ja muut valmisteet ovat keskenään yhteensopivia.

Liittymiskaavakkeita saat Riihikosken, Oripään ja Yläneen apteekeista ja Apoteekki-lehdestä.